Waarom staat mijn website niet op Google

Waarom staat mijn website niet op Google

Of je nu een bedrijf of een blog hebt; nagenoeg heeft een eigen plekje op het internet. Het is iets waar je trots op bent. Jij wil natuurlijk dat jouw bedrijf of blog door zoveel mogelijk mensen wordt gevonden op het internet. Je hebt dan ook een mooie website gemaakt die behoorlijk volledig is. Zo nu en dan kijk je eens op Google of jouw bedrijfsnaam naar boven komt wanneer je een paar zoekwoorden intypt. Vaak blijkt dit niet zo te zijn. Dit geeft je het idee dat je eigenlijk voor niets werkt.

Een website die wel gezien wordt

Er zijn miljarden websites actief op het internet. Iedereen wil dat zijn website goed vindbaar is. Helaas is dit voor de meeste mensen een utopie. Jij wil een website die wel vindbaar is. Je wil dat jouw bedrijfsnaam bovenaan de zoekresultaten in Google komt te staan. Het is dan ook zaak om een vindbare website laten maken. Ja; je laat een vindbare website maken. Dat besteed je uit aan mensen die precies weten hoe de bots van Google werken. Ze weten bij een dergelijk bedrijf precies waar naar gekeken wordt.

Robots die het web afspeuren

Google maakt gebruik robots, ook wel bots genoemd, die iedere dag het internet afspeuren. Nieuwe websites worden geregistreerd. Er wordt gekeken naar zoekwoorden, ook wel SEO’s genoemd. Dit zijn woorden die klanten intypen wanneer ze een bedrijf zoeken. Wanneer je weet hoe dit werkt kan je een website bouwen die gezien wordt. Heb jij hier zelf geen kaas van gegeten, dan laat je het over aan een bedrijf wat websites bouwt. De specialisten van een dergelijk bedrijf weten exact wat jij wil; gevonden worden op het internet. Ze zullen zich daar met hart en ziel voor inzetten. En dat alles vaak voor minder dan je zelf voor ogen had.

Reageren is niet mogelijk.